Ταυτοποιήθηκε το όπλο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

LIKE US ON FACEBOOK

Ταυτοποιήθηκε το όπλο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, το οποίο είχαν βρει δύτες πριν από ένα μήνα μέσα στη θάλασσα, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου. Το όπλο που είχαν βρει δύτες μέσα στη θάλασσα, είναι εκείνο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος τον περασμένο Ιανουάριο, έξω από τα γραφεία της εταιρείας του στο Χαϊδάρι.

Στο Λιμενικό παρέδωσαν το όπλο οι δύτες, ενώ αυτό μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι είναι το ίδιο καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος.

Σύμφωνα με δηλώσεις αρμόδιου αξιωματικού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προς το παρόν δεν προκύπτουν από την έρευνα αξιοποιήσιμα στοιχεία, αφού το όπλο ήταν για μεγάλο διάστημα μέσα στο νερό.

Έρευνα σ’όλη τη διαδρομή από το Χαϊδάρι μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης πραγματοποίησε η Ασφάλεια Αττικής, η οποία είναι αρμόδια για την υπόθεση. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην περίπτωση που υπάρχει υλικό από κάμερες, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία αναζητά ακόμη την κλεμμένη μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι σίγουροι είναι οι αστυνομικοί ότι η δολοφονία Στεφανάκου ήταν συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές. Ως πιθανά κίνητρα αναφέρονται οι δραστηριότητες του 57χρονου μετά την αποφυλάκισή του ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved