Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, αναφέρουν ότι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που ερευνούν την υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η «Ροδιακή», στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού, προσήχθησαν τρία άτομα, που πιστεύεται ότι ήξεραν την άτυχη φοιτήτρια και μιλούσαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι η σορός της άτυχης κοπέλας, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην Ελένη Τοπαλούδη, την 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στη Ρόδο, στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών.

Η είδηση του θανάτου της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, καθώς όλοι αναφέρουν ότι η φοιτήτρια δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όσο ζούσε στη Ρόδο και ότι ήταν ένα ιδιαίτερο ήσυχο κορίτσι.

Η αναγνώριση έγινε από το τατουάζ που η φοιτήτρια είχε στη γάμπα στο δεξί της πόδι, ενώ την ταυτότητά της επιβεβαίωσαν και οι συγγενείς της, που μετέβησαν στη Ρόδο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να αποτελεί εγκληματική ενέργεια, αφού δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Με βάση τα ίδια στοιχεία, η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ότι η άτυχη φοιτήτρια δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες κι ότι στο σώμα της, φέρεται να υπάρχουν επιπλέον χτυπήματα που προκλήθηκαν από τα βράχια ή τη θάλασσα.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι και ο προσδιορισμός του χρόνου του θανάτου της φοιτήτριας, ο οποίος τοποθετείται στις 27 Νοεμβρίου, δηλαδή μια μέρα πριν εντοπιστεί η σορός της, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου.

Το «φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκάρει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο | Τα νέα στοιχεία