Μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία του Master Chef παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν 7 παρασκευές από αλεύρι. Από την διαδικασία δεν έλειψαν τα «γαλλικά» στην κουζίνα του MasterChef αλλά και αρκετή ένταση, αγωνία και άγχος.

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στην κουζίνα του MasterChef με τα «γαλλικά» στην ομάδα των μπλε να τραβούν την προσοχή. Όταν ο χρόνος ξεκίνησε να πιέζει την ομάδα των μπλε, οι οποίοι είχαν μείνει πίσω στις παρασκευές, δεν άργησαν να εμφανιστούν οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Τόσο η Μπλε όσο και η Κόκκινη ομάδα πάλεψαν με τα αλεύρια και τις ζύμες, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και τους Master Bakers με τις παρασκευές τους και να κερδίσουν την δοκιμασία.

Κατά την διάρκεια των παρασκευών είδαμε τον Χρήστο Γλωσσίδη, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας, καθώς είχε κερδίσει στην προηγούμενι ομαδική δοκιμασία, έχασε τον έλεγχο και δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του εκτοξεύοντας «γαλλικά» στους συμπαίκτες του.

«Γ@μώ το κέρατο μου, κάνε στην άκρη, γ@μώ… γ@μώ», άρχισε να λέει ο Χρήστος απευθυνόμενος στην Ηλέκτρα την στιγμή που η δεύτερη ξεκινούσε με αργές κινήσεις να απλώνει το τυρί στην πίτσα που είχαν κληθεί να σερβίρουν.

Δείτε την επίμαχη σκηνή:

Να θυμίσουμε πως οι Master Bakers έδωσαν βασικά μυστικά για ζυμωτό ψωμί και έδειξαν σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον master class πως πρέπει να ζυμωθεί και να ψηθεί.