Συνελήφθησαν Λυκουρέζος και Παναγόπουλος για τη “μαφία” των φυλακών

LIKE US ON FACEBOOK

Συνελήφθησαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη “μαφία” των φυλακών, έπειτα από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή υπεύθυνου για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Συνελήφθησαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη “μαφία” των φυλακών, μετά από σχετικό ένταλμα του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις φυλακές του Κορυδαλλού. Και οι δυο τους κρατούνται στη ΓΑΔΑ, όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έγινε σήμερα το μεσημέρι από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ενώ η σύλληψη του κ. Παναγόπουλου έγινε λίγο αργότερα την Πέμπτη.

Να θυμίσουμε πως κατά τη δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Αριστείδης Φλώρος είχε καταθέσει ότι ο Αλ. Λυκουρέζος αλλά και κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής έχουν επιχειρήσει να του αποσπάσουν χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λυκουρέζος και ο συνεργάτης του φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς είχαν ζητήσει χρήματα από τους συνηγόρους του Αριστείδη Φλώρου για να μην παραστούν στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου, με κατηγορούμενο τον Αριστείδη Φλώρο. Τους είχαν ζητήσει μάλιστα, 2 εκ. ευρώ.

«Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους», φαίνεται πως είπε ένας από τους δύο δικηγόρους-αγγελιαφόρους.

Τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις είχε κάνει ο δικηγόρος του Αρ. Φλωρου, Ηλίας Αναγνωστόπουλος, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Θυμίζουμε ότι ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη και μάλιστα μέσα στην δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη, ενώ σχεδίαζε να χτυπήσει και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κατέθετε για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Στο φως οι διάλογοι της μαφίας με συνεργούς δικηγόρους

Photo: Eurokinissi
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved