Συνελήφθη φίλος του απαγωγέα των 11χρονων στην Κύπρο

LIKE US ON FACEBOOK

Συνελήφθη φίλος του απαγωγέα των 11χρονων στην Κύπρο και οδηγείται σήμερα Σάββατο στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος κράτησης. Τα νέα στοιχεία και όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Συνελήφθη φίλος του απαγωγέα των 11χρονων στην Κύπρο, καθώς είναι το πρόσωπο που χορήγησε τα ψυχοφάρμακα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του, ενώ δεν ήταν συνταγογραφημένα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, νοσηλευτής στο Νοσοκομείο της Λάρνακας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο απαγωγέας Γιώργος Νικολάου φέρεται να κατονόμασε τον φίλο του για τη χορήγηση φαρμάκων που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νοσηλευτής φέρεται να προσπάθησε να πείσει έναν γιατρό να του εκδώσει συνταγή για τα φάρμακα, ώστε να καλυφθεί το γεγονός ότι βρέθηκαν στο διαμέρισμα του απαγωγέα, χωρίς συνταγή. Ο 41χρονος άνδρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Να σημειωθεί πως ο απαγωγέας ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, θα κληθεί να δώσει νέα κατάθεση αναφορικά με τα ψυχοφάρμακα για το ποιος του τα προμήθευσε αλλά θα απολογηθεί και για άλλα ευρήματα, όπως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στο κινητό του.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος κατά την απολογία του, υποστήριξε πως ήθελε να ζητήσει λύτρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αφού μετά την απαγωγή δεν είχε επικοινωνήσει με τους γονείς, ακόμη και 8 ώρες μετά, όσο διήρκεσε δηλαδή, η απαγωγή.

Ο δράστης κατηγορείται για τα εξής αδικήματα: Απαγωγή, αρπαγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και άδικη απόκρυψη ή περιορισμό απαχθέντος.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Πήραν εξιτήριο τα δύο παιδιά | Με πλαστή ταυτότητα ο απαγωγέας
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved