Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη λόγω μεγάλης διαρροής σε κεντρικό αγωγό, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχουν νέες διακοπές. Κλειστά αρκετά σχολεία.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους Θεσσαλονίκης καθώς σε πολλές περιοχές υπάρχει διακοπή υδροδότησης λόγω μεγάλης διαρροής στον κεντρικό αγωγό της πόλης διατομής Φ1650. Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη καθώς σημειώνονται νέες διακοπές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 10:00 έως τις 20:00 στις παρακάτω περιοχές:

  • Ωραιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου
  • Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά
  • Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών
  • Μετέωρα του Δήμου Π. Μελά
  • Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά
  • Εύοσμος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κλειστά αρκετά σχολεία

Και καθώς τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου

«Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Στον δήμο Καλαμαριάς, καλύφθηκαν οι ανάγκες υγιεινή και καθαριότητας των σχολείων με μια υδροφόρα, κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο. 

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, το πρωί της Παρασκευής, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων, δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Photo: telanganatoday.com