Συνάντηση Κουβέλη με γονείς Ελλήνων στρατιωτικών | «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

LIKE US ON FACEBOOK

«Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε κ. Κουβέλη;» ξέσπασε η μητέρα του λοχία Κουκλάτζη κατά τη συνάντηση των γονέων των Ελλήνων στρατιωτικών με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη.

Η συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές Ανδριανούπολης, πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

Στη συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών, ο  αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση απ’ τη μεριά της κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι συστηματική, επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς, πονάτε. Όλοι μας πονάμε για αυτή την υπόθεση, περισσότερο εσείς, αλλά η διαβεβαίωση μας πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς. Ότι είναι δυνατόν το κάνουμε, να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίμονα και συστηματικά

Ο Φώτης Κουβέλης επισήμανε για ακόμη μια φορά πως οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και «αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα».

Απ’ τη μεριά των γονέων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η μητέρα του λοχία κ. Κούκλατζη, η Σοφία Κούκλατζη, ξέσπασε και απευθυνόμενη στον κ. Κουβέλη τον ρώτησε:

Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;

Σε συνέντευξή τους στο ΑΠΕ, οι γονείς του λοχία επαγγελματία οπλίτη (ΕΠΟΠ) Δημήτρη Κούκλατζη, δήλωσαν περήφανοι και για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ενώ εξέφρασαν την ελπίδα πως η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί.  «Ξέρουν όπως κι εμείς ότι δεν έκαναν κάτι κακό και γι’ αυτό δεν ανησυχούν, γιατί πιστεύουν στη δικαιοσύνη και δεν μπορεί να τιμωρηθούν για κάτι που δεν έκαναν» τόνισε χαρακτηρισιτκά ο κ. Κούκλατζης.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία υπόνοια για κατασκοπεία στα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε και η ΕΡΤ, επικαλούμενη πληροφορίες απ’ το Πεντάγωνο.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved