Έληξε ο συναγερμός για αεροπειρατεία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

LIKE US ON FACEBOOK

Συναγερμός για αεροπειρατεία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά από τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος. Ο συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σήμανε συναγερμός για αεροπειρατεία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά από τηλεφώνημα που πραγματοποίησε άγνωστος στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας και έκανε τη σχετική προειδοποίηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος ανέφερε ότι η αεροπειρατεία θα γίνει σε μια από τις πτήσεις της Παρασκευής προς Λονδίνο. Συγκεκριμένα, ο άνδρας, σύμφωνα με πηγές, μιλούσε σπαστά ελληνικά και τηλεφώνησε στις 15:00 το μεσημέρι για να προειδοποιήσει για αεροπειρατεία.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα ισχυρίστηκε ο άγνωστος στο τηλεφώνημα που πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις κατά την έρευνά τους, όμως, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Η έρευνα έγινε με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ μεγάλη ήταν και η η κινητοποίηση και υπαλλήλων της Πυροσβεστικής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχει ακυρωθεί κάποια πτήση ωστόσο σημειώθηκαν σημαντικές καθυστερήσεις λόγω εξονυχιστικών ελέγχων.

Οι Αρχές έχουν ήδη ελέγξει δύο πτήσεις που έφτασαν στην Αθήνα από το Λονδίνο χωρίς να βρεθεί κάτι ανησυχητικό, ενώ έλεγχος έγινε αργότερα  και σε τρίτη πτήση.

Ο συναγερμός έληξε καθώς οι επιβάτες που έφτασαν από Λονδίνο στις 17:00, στις 17:30 και στις 18:00, ελέγχθηκαν σε μια ειδική αίθουσα του αεροδρομίου με ειδικά μηχανήματα.

Δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και οι επιβάτες αποχώρησαν. Έτσι, έληξε ο συναγερμός και οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved