Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου ζευγαριού στο Στρόβολο Κύπρου. Ένας άνδρας συνελήφθη απ’ τις Αρχές, όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία Κύπρου.

Η σύλληψη 33χρονου για το διπλό φονικό στην Κύπρο είναι για διευκόλυνση των ανακρίσεων, όπως αναφέρεται στο tweet της τοπικής Αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε πως η Αστυνομία αποτάθηκε στο δικαστήριο και εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης 33χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για Ελληνοκύπριο, τον οποίο οι Αρχές συνδέουν με μαρτυρία που δόθηκε για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το philenews, ο 33χρονος συνδέεται με κάποιον τρόπο, με το ζευγάρι. Ο 33χρονος είναι υπό κράτηση και ανακρίνεται.

Η πιτζάμα με κηλίδες αίματος που βρέθηκε στο σπίτι

Μια πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος βρέθηκε καλά κρυμμένη στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου στην Κύπρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πολίτη» και είναι ένα σημαντικό τεκμήριο. Η πιτζάμα με τις κηλίδες αίματος έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Άνθρωποι απ’ την Αστυνομία υποστηρίζουν, όμως, πως έπρεπε να γίνουν ορισμένοι χειρισμοί που θα τους οδηγούσαν πιο γρήγορα στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αλλά δεν έγιναν.

«Είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο», δήλωσε μέλος της ανακριτικής ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γενικός εισαγγελέας Κύπρου, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα κ.λ.π.

Σύμφωνα με την πρώτη νεκροτομή, ο θάνατος του ανδρόγυνου προήλθε από τον τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Θυμίζουμε ότι σε εκκρεμότητα παραμένει η γραπτή κατάθεση του ανήλικου γιου του ζευγαριού, η οποία κατά πολλούς κρύβει και το κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμα:

Το αποδεικτικό στοιχείο που βρέθηκε για το διπλό φονικό στην Κύπρο