Σύλληψη 21χρονου που εκβίαζε 14χρονη για γυμνές φωτογραφίες στο Instagram

LIKE US ON FACEBOOK

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν πλέον οι εκβιασμοί εναντίον ανήλικων κοριτσιών τα οποία πέφτοντας στην ερωτική «παγίδα» επιτήδειων ανταλλάσσουν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με αποτέλεσμα αρκετά από αυτά τα κορίτσια να ενδίδουν υπό το φόβο του δημόσιου διασυρμού. Σύλληψη 21χρονου που εκβίαζε 14χρονη για γυμνές φωτογραφίες στο Instagram;

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στη σύλληψη 21χρονου που εκβίαζε 14χρονη για γυμνές φωτογραφίες στο Instagram; Πρόκειται για έναν 21χρονο αλβανικής καταγωγής και μια 14χρονη απ’ τη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος έστησε παγίδα στην 14χρονη να του στείλει «τολμηρές» φωτογραφίες της, μέσω Instagram.

Ο 21χρονος άρχισε να την απειλεί πως θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της, αν δεν δεχθεί να κάνει έρωτα μαζί του. Η 14χρονη αποφάσισε τότε να μιλήσει στους δικούς της για την περιπέτειά της και επισκέφθηκε, μαζί με τη μητέρα της, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Τη συμβούλευσαν να προσποιηθεί

Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να προσποιηθεί ότι «λύγισε» από τις απειλές του και πως θα ενέδιδε στο… «ερωτικό» του κάλεσμα. Οι αστυνομικοί, έκτοτε, παρακολούθησαν τους διαλόγους τους και όταν είχαν επαρκή στοιχεία προχώρησαν στη σύλληψή του. Σε βάρος του 21χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα στο dikastiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας για μια θέση πάρκινγκ!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved