Σύγκρουση τρένου με ΙΧ: Μια έγκυος νεκρή

LIKE US ON FACEBOOK

Η σύγκρουση τρένου με ΙΧ στα Διαβατά έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα μια έγκυος γυναίκα να χάσει τη ζωή της. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στα Διαβατά- συγκεκριμένα στη Νέα Μαγνησία- ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Από το δυστύχημα κατέληξε νεκρή μια 41χρονη γυναίκα η οποία ήταν έγκυος πέντε μηνών και ήταν η συνοδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και όπως μεταδίδει το thefestival, το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος είναι βαριά τραυματισμένος κι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο «Παπανικολάου», ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο “Ιπποκράτειο” όπου και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενώ σταμάτησε η κυκλοφορία στο σημείο. Αυτόπτης μάρτυρας, επιβάτης του τρένου περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «πέρασε σχεδόν πάνω από το αυτοκίνητο», το οποίο σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση.

Δεν γνωρίζουμε γιατί το ΙΧ παραβίασε τη διάβαση και τι ήταν αυτό που το έκανε να αλλάξει πορεία αλλά δυστυχώς η γυναίκα που σε τέσσερις μήνες θα έφερνε το μωράκι της στον κόσμο είναι νεκρή. Η υπόθεση διερευνάται ενώ ο άνδρας που ήταν οδηγός του οχήματος παλεύει στο νοσοκομείο και έχει υποστεί σοκ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved