Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

LIKE US ON FACEBOOK

Σε σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. έχει εξελιχθεί η επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μάνδρα, το πρωί του Σαββάτου.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε στημένη την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα, με μοναδικό στόχο την επικοινωνιακή του προβολή.

Σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής.

Στη συνέχεια, αναφέρονται κατηγορίες ενάντια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναφέρουν ότι λέει «ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση», αλλά και ότι δεν έκανε αυτοκριτική «για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών».

Στο τέλος, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πώς: «Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της Ν.Δ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες».

Η απάντησή της Ν.Δ.

Η απάντησή της Ν.Δ. στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύεται από με φωτογραφίες από τη Μάνδρα, αλλά και χάρτες της διαδρομής από το Μέγαρο Μαξίμου και την περιφέρεια Αττικής προς τη Δυτική Αττική.

Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς

Η Ν.Δ. προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι: «Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα».

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved