Ο Αφγανός σύντροφος της 29χρονης απ’ την Κέρκυρα μίλησε για τη σχέση του με την κοπέλα αλλά και με τον πατέρα της. «Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι η δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής απ’ τον πατέρα της. Ο Αφγανός σύντροφος της 29χρονης απ’ την Κέρκυρα λύνει τη σιωπή του και μιλά για τη σχέση που είχα μαζί της αλλά και για τον πατέρα της.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν έτοιμοι να παντρευτούν αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν ενώ μίλησε για απειλές και τη σωματική βία που δεχόταν η γυναίκα από τον πατέρα της.

Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα

Ο σύντροφος της 29χρονης απ’ την Κέρκυρα υποστηρίζει πως το πρόβλημα του πατέρα ήταν ότι ο ίδιος ήταν Αφγανός ενώ δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Της έλεγα: θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε. Ο πατέρας της παρελθόν είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην κόρη του. Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε επρόκειτο για τον πατέρα της

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η Αγγελική δεχόταν πολλές φορές απειλές, πως ο πατέρας της της είχε ασκήσει σωματική βία και στο παρελθόν, κάτι που ο δράστης αρνείται.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας στην Κέρκυρα: «Σκοτείνιασε το μυαλό -Μου λείπει η κόρη μου αφάνταστα»