Συγκλονίζει η μαρτυρία του 27χρονου αγνοούνταν για πάνω από ένα 24ωρο και εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας απ’ την Πυροσβεστική. Η περιγραφή του για τα όσα έζησε.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 27χρονου που σώθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Μαντούδι, ενώ αγνοούνταν για περίπου δύο ημέρες. Ο 27χρονος εντοπίστηκε ζωντανός και διασώθηκε σώος και αβλαβής από μονάδες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή ελικοπτέρου.

Ο 27χρονος περιγράφει τα όσα έζησε όταν φούσκωσε το ποτάμι και τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητό του ενώ ήταν με τη σύντροφό του. Η 24χρονη κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να πιαστεί από ένα δέντρο. Ο ίδιος άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα.

Ωστόσο, τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν και ο ίδιος έδωσε μάχη για να βρει κάτι να κρατηθεί. Τελικά, κατάφερε να πιάσει ένα ξύλο και να βγει στην όχθη.

Ξεκίνησε να περπατά και βρήκε μια αγροικία. Εκεί βρήκε φαγητό και στεγνά ρούχα. Τελικά τον πήρε ο ύπνος, ενώ περίμενε να σταματήσει η βροχή για να βγει να ζητήσει βοήθεια.

Πέρναγε ένα αυτοκίνητο από εκεί, φώναξα με άκουσε και καλέσανε την πυροσβεστική, ήρθε ελικόπτερο και με βγάλανε μια ώρα μετά

Ο 27χρονος φοβήθηκε πως θα πεθάνει ενώ δεν έχει πάθει ούτε γρατζουνιά, όπως επισήμανε ο ίδιος.

«Αρχικά πίστεψα ότι όλα έχουν τελειώσει, μετά το ξεπέρασα, λέω δεν ήταν γραφτό να πάμε από ποτάμι. Ήταν μια εμπειρία, μόνο στα έργα τα βλέπει κανείς αυτά», κατέληξε ο άνδρας.

Μετά τον εντοπισμό του από τους πυροσβέστες, η πρώτη ερώτηση που έκανε ήταν αν ζει η σύντροφός του και η συγκίνηση που ακολούθησε όταν έμαθε πως η 25χρονη κατάφερε να σωθεί και είναι ζωντανή.

Διαβάστε τι είχε προηγηθεί:

Βρέθηκε ο 27χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια