Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνεται απ’ όλο τον κόσμο και φυσικά πρώτοι απ’ όλους τον καμαρώνουν τα μέλη της οικογένειάς του. Όλοι είναι περήφανοι για εκείνον, αλλά η γιαγιά του έχει ένα μεγάλο παράπονο…

Η γιαγιά του Τσιτσιπά τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχει χάσει την όρασή της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει τον εγγονό της να παίζει.

Η κα Σταυρούλα, η οποία μένει μόνιμα στο Προάστιο Καρδίτσας, μιλάει με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον εγγονό της, ενώ λέει πως επειδή δεν βλέπουν πλέον τα μάτια της, δεν μπορεί να καμαρώσει τον Στέφανο.

Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου, και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου

Η γιαγιά του Τσιτσιπά συνέχισε λέγοντας πως είχε πίεση στα μάτια και σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα, τυφλώθηκε εντελώς.

«Μόνη μου παρηγοριά τα εγγόνια μου που έρχονται συχνά. Ακούω και μαθαίνω για τον Στέφανό μου, αλλά δεν μπορώ να τον καμαρώσω. Τον περιμένω να έρθει», συμπλήρωσε η κα Σταυρούλα συγκινημένη.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον μεγάλο ημιτελικό του Australian Open. Εάν καταφέρει να κερδίσει τον κορυφαίο τενίστα, τότε θα περάσει στον τελικό, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα κανένας άλλος Έλληνας.

Εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά, θα προστεθούν στον λογαριασμό του ακόμα 1.280.000 ευρώ, ενώ αν πάρει το τρόπαιο θα λάβει άλλα 2.570.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμα:

Το απόλυτο #10YearChallenge: Ο 10χρονος Τσιτσιπάς μιλάει για τον Φέντερερ! (Video)