Στους 100 οι νεκροί απ’ την πυρκαγιά στο Μάτι | Υπέκυψε ένας 73χρονος

LIKE US ON FACEBOOK

Στους 100 οι νεκροί απ’ την πυρκαγιά στο Μάτι. Υπέκυψε 5 μήνες μετά την τραγωδία, ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Στους 100 ανέρχονται πλέον οι νεκροί απ’ τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς σήμερα Σαββάτο έχασε τη μάχη με τη ζωή ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στην Εντατική του «Ευαγγελισμού».

Μήνυση για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της

Παράλληλα, η οικογένεια της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη κατέθεσε μήνυση κατά του κρατικού μηχανισμού, για τον θάνατο της ίδιας και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη, απ’ τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι.

Ειδικότερα, ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Κωνσταντίνος Τουρναβίτης ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Star ότι:

Ελπίζω να βγει η αλήθεια. Υπάρχουν δυο σκέλη. Το ένα είναι ο εμπρησμός. Ποιος, πώς και γιατί. Έγιναν μια σειρά από τραγικές ενέργειες από αυτούς που είχαν τη ευθύνη

Ο ίδιος κατέθεσε το Σάββατο στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση κατά του κρατικού μηχανισμού, ψάχνοντας απαντήσεις για τον άδικο χαμό των δικών του ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της, την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βρίσκονταν στο εξοχικό τους και ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές στην Άνδρο.

Προσπαθώντας να σωθούν απ’ την πυρκαγιά που είχε κάψει το σπίτι και το αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και παγιδεύτηκαν στο οικόπεδο, όπου και έχασαν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη:

Βγήκε απ’ την εντατική 78 μέρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι

Photo: REUTERS/Costas Baltas
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved