Στο νοσοκομείο ο George Clooney μετά από ατύχημα με αυτοκίνητο στη Σαρδηνία όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα μιας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε όλους η είδηση ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο ο George Clooney μετά από ατύχημα που είχε όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ οδηγούσε τη μηχανή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο ηθοποιός ήταν μόνο του πάνω στη μηχανή του.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωση, ο ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στη Σαρδηνία για τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί «Catch 22»,  όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στα έκτακτα στο νοσοκομείο John Paul II, είναι τραυματισμένος αλλά όχι πολύ σοβαρά.

Ο George Clooney συνδυάζει τη δουλειά του με τις διακοπές, αφού στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Amal αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά, τοπικά Μέσα, την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε ο ηθοποιός από παπαράτσι στη Σαρδηνία, ήταν το βράδυ του Σαββάτου όπου δειπνούσε μαζί με την Amal Clooney σε ένα εστιατόριο.

Ευτυχώς τα τραύματά του δεν εμπνέουν ανησυχία αλλά όπως και να έχει ήταν ένα σοκ για το στενό του περιβάλλον.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά!

Διαβάστε επίσης:

Η Amal έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον George Clooney! (Photos)