Στο νοσοκομείο Γρεβενών ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο τελευταίο τούνελ της Εγνατίας Οδού πριν τα Γρεβενά.

Μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στο νοσοκομείο Γρεβενών νοσηλεύεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ενώ προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μεταδίδει το τοπικό μέσο star-fm.gr, από τα τέσσερα άτομα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, το ένα είναι καλά στην υγεία του, ενώ δύο έχουν υποστεί κατάγματα.

Την ίδια στιγμή, σοβαρή είναι η κατάσταση μόνο για έναν τραυματία που πιθανότατα έχει υποστεί κάταγμα στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το άτομο με τη σοβαρότερη κατάσταση αποκλείεται να είναι ο ηγούμενος Εφραίμ, ενώ αυτός ενδέχεται να μεταφερθεί σε κάποιο καλύτερα εξοπλισμένο ιατρικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα όταν ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε και ο αρχιμανδρίτης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με το Star-fm.gr, μαζί με τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη ιερείς, καθώς επίσης και ένας πολίτης που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα εξετράπη από την πορεία του εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας