Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες του serial killer | Μιλούσε με 32 γυναίκες

LIKE US ON FACEBOOK

Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες του serial killer στην Κύπρο καθώς οι Αρχές ξεψαχνίζουν τα πάντα, ώστε να διαλευκανθεί αυτή η φρικιαστική υπόθεση. Με 32 γυναίκες μιλούσε ο Νίκος Μεταξάς χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “Ορέστης”.

Τι διαδικτυακές συνομιλίες του serial killer στην Κύπρο ξεψαχνίζουν οι Αρχές, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα μιλούσε συνολικά με 32 γυναίκες.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις είναι ότι κάποια από τις γυναίκες με τις οποίες ήρθε σε επαφή, να ήταν και θύμα του, εκτός από τις γυναίκες που ήδη γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με το philenews.com, οι έρευνες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού συνεχίζονται οι προσπάθειες για να διαφανεί μέχρι πού έφτασε μια συνομιλία.

Κατά τις ίδιες πηγές, ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούν τα προφίλ συγκεκριμένων γυναικών που είχαν έρθει σε επαφή με τον 35χρονο στρατιωτικό, για να διαπιστωθεί ποια είναι ενεργά και ποια όχι. Όσα φυσικά δεν έχουν ενεργή την παρουσία σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε κινούν υποψίες και γίνεται μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν μαζί τους και να διαπιστώσουν αν ήταν ή όχι θύματα του “Ορέστη”.

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς κατά τη σύλληψή του, προσπάθησε να καταπιεί την κάρτα μνήμης που είχε, στα δεδομένα ίδια στιγμή, αρμόδιοι από το ηλεκτρονικό έγκλημα κατάφεραν να φτάσουν στα δεδομένα και να δουν τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, καθώς τον έπιασαν στον… “ύπνο”, ο Νίκος Μεταξάς δεν είχε προλάβει να διαγράψει πολλά στοιχεία που θα μπορούν να αποβούν χρήσιμα στις Αρχές.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ χθες Τετάρτη εντοπίστηκαν τρία κομμάτια σφουγγάρια, δεμένα πάνω σε ξύλο και τυλιγμένα μέσα σε χαλί.

Ο εντοπισμός του αντικειμένου έθεσε σε κινητοποίηση τις αρχές, ενώ στη σκηνή άμεσα μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους για εξέταση του αντικειμένου, ο διευθυντής του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, αλλά και πυροτεχνουργοί.

Τελικά, το αντικείμενο μεταφέρθηκε εντός της σκηνής, όπου διενεργήθηκε επί τόπου αυτοψία.

Η επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη και σε αυτή είχε βάλει το πτώμα της Maricar Valdez, ξεκίνησε εκ νέου και αναμένεται να εισέλθουν στη λίμνη ο δύτης και η ρομποτική κάμερα.

Διαβάστε περισσότερα:

Κύπρος: Τι ήταν το αντικείμενο που ανασύρθηκε απ’ την Κόκκινη Λίμνη
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved