Στο φως τα μηνύματα της Λαγούδη, καθώς έγινε άρση των επικοινωνιών των φερόμενων ως εμπλεκόμενων προσώπων. Με ποιον επικοινώνησε τελευταία φορά και ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Τα μηνύματα της Λαγούδη σε συγγενικά της πρόσωπα, στον φίλο της και σε όσους φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ερευνούν οι Αρχές. Τα τελευταία της μηνύματα και οι τελευταίες της κινήσεις, λίγες μέρες πριν το θάνατό της, αποκαλύπτει ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ειρήνη Λαγούδη είχε σχέση για τέσσερα χρόνια με τον γιατρό, ο οποίος φέρεται αρχικά να εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ από τις άρσεις απορρήτου στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία, ο γιατρός είχε άλλοθι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα.

Ωστόσο, το ζευγάρι τσακώθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα. Εκείνη τη μέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γ. Καραϊβάζ, η 44χρονη έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τη σχέση τους κι εκείνη επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις.

Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι της στην Κατοχή Αγρινίου με την κόρη της και το αυτοκίνητό της και ο φίλος της με το δικό του. Μάλιστα στο αυτοκίνητό του βρίσκεται η βαλίτσα της 44χρονης, την οποία και αφήνει το πρωί του Σαββάτου στο συνεργείο, όπου η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει το αυτοκίνητό της για service.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, υπάρχει καταγραφή του αυτοκινήτου του φίλου της Ειρήνης στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου, με το οποίο εκείνος και η σύζυγός του πηγαίνουν αρχικά στον Πύργο και από εκεί στο Κατάκολο, όπου βρίσκονταν τα παιδιά τους. Τα παραλαμβάνουν και όλοι μαζί πηγαίνουν στη Ναύπακτο, όπου και διανυκτερεύουν.

Το βράδυ του Σαββάτου, συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης τηλεφώνησε στον φίλο της και τον ρώτησε αν είναι μαζί του γιατί έχουν ώρα να επικοινωνήσουν μαζί της και την αναζητούν. Εκείνος φέρεται να απάντησε αρνητικά και της είπε πως από την Παρασκευή δεν είχαν επικοινωνήσει ξανά

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνωρίζει για τον χωρισμό, καθώς ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, είχε δεχθεί πολλά μηνύματα από την 44χρονη.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει: «Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Το Σάββατο του θανάτου της, η Ειρήνη με το αυτοκίνητο του ξαδέλφου της πηγαίνει στο συνεργείο για να παραλάβει το δικό της. Επιστρέφει στην Κατοχή για να αφήσει τη βαλίτσα της και στη συνέχεια φέρεται να πηγαίνει στο σπίτι του φίλου της στο Αγρίνιο για να διαπιστώσει αν έχει επιστρέψει.

Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε:  «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς ο φίλος της, είπε πως επειδή ήταν μαζί με τη σύζυγό του όταν έγινε η αποστολή το διέγραψε, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του. Το κινητό της Ειρήνης δεν βρέθηκε ποτέ για να επαληθευτεί ο ισχυρισμός του ή όχι.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λαγούδη: Ο ένας έβαλε φωτιά στο αμάξι, ο άλλος την κρατούσε μέσα