Στο ΕΣΡ ο ANT1 για το Game of Love

LIKE US ON FACEBOOK

Το ΕΣΡ καλεί τον ΑΝΤ1 για το Game of Love μετά από σωρεία καταγγελιών. Πότε θα γίνει η ακρόαση.

Στο ΕΣΡ το Game of Love μετά από πλήθος καταγγελιών που έγιναν σχετικά με τα ερωτικά στοιχεία του reality. Έτσι, ο ΑΝΤ1 θα προσέλθει στο ΕΣΡ την ερχόμενη Τρίτη.

Το κανάλι μεταδίδει το Game of Love σε ώρα prime time ενώ έχει έντονα ερωτικά στοιχεία γι’ αυτό και το ΕΣΡ καλεί σε απολογία τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 θα έρθει αντιμέτωπος με ενδεχόμενο προστίμου, αλλαγή σήμανσης και ώρας μετάδοσης.

Η κλήση για ακρόαση είναι για την επόμενη Τρίτη 22 Μαϊου στις 10.00 το πρωί.

Ήταν θέμα χρόνου

Αν έχετε παρακολουθήσει έστω και μερικά λεπτά του νέου reality του ΑΝΤ1 δεν θα σας προκαλεί καμία έκπληξη το κάλεσμα απ’ το ΕΣΡ.

Στο Game of Love συμμετέχουν ζευγάρια και singles. Τα ζευγάρια προσποιούνται ότι δεν έχουν σχέση αφού μπαίνουν στο παιχνίδι και παριστάνουν τους singles προκειμένου να κερδίσουν.

«Το Game of Love είναι ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται», γράφει η περιγραφή του reality και συνεχίζει:

Παίκτες έτοιμoι για όλα «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full. Για να κερδίσουν τα ζευγάρια, ο μόνος τρόπος είναι να κρύψουν τη σχέση τους απ’ όλους και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι singles. Αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά, μπορεί να καείς… Μία ομάδα singles, θα ζήσει μαζί τους, για να διεκδικήσει με τη σειρά τους το μεγάλο έπαθλο. Οι singles θα χρησιμοποιήσουν τα θέλγητρά τους για να κερδίσουν, αποκαλύπτοντας τα ζευγάρια το ένα μετά το άλλο.Στο τέλος της διαδρομής, όμως, καθαρή θα τη βγάλουν μόνο δύο…

Ειλικρινά, τι περιμέναμε διαβάζοντας την περίληψη του Game of Love;;

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η τηλεόραση που μας αξίζει

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved