Στην τελική ευθεία η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη

LIKE US ON FACEBOOK

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Ιούνιο του 2010, αλλά το κρανίο της βρέθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο φάκελος της υπόθεσης Πεπόνη παραδόθηκε στην ανακρίτρια, η οποία θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να προσωποποιήσει την κατηγορία.

Μιλώντας στην «Espresso», άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της αδικοχαμένης 26χρονης, ανέφερε πως τους μήνες που ακολούθησαν την ανεύρεση του κρανίου της Αγγελικής (από το οποίο έλειπε η κάτω γνάθος), στο βάλτο της φρίκης, ο εισαγγελέας έπαιρνε καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την όμορφη κοπέλα ή εμπλέκονταν με κάποιο τρόπο στην υπόθεση. Την έρευνα συνεχίζει, πλέον, η ανακρίτρια η οποία θα ανοίξει νέο κύκλο καταθέσεων προκειμένου να πάρει σύντομα τον δρόμο της δικαιοσύνης η πολύκροτη υπόθεση, λίγο πριν συμπληρωθούν εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της 26χρονης.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή το περιβάλλον της Αγγελικής «δείχνει» ως ένοχο τον 59χρονο σύντροφό της, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη με την εξαφάνιση και τον θάνατο της κοπέλας. Η Αγγελική χάθηκε το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2010, λίγα λεπτά αφού έφυγε από το σπίτι του 59χρονου για να πάει στο δικό της κάνοντας ωτοστόπ.

Διαβάστε περισσότερα στο dikastiko.gr

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Αγγελικής Πεπόνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved