Προσωρινά κρατούμενος ο Βούλγαρος για τη δολοφονία του Μακρή, μετά την απολογία του. Τι υποστήριξε ο ίδιος.

Προφυλακιστέος ο Βούλγαρος για τη δολοφονία του Μακρή, όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Ο ίδιος απολογήθηκε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο Βούλγαρος που φέρεται να είναι ο εκτελεστής του επιχειρηματία, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αρνήθηκε ότι γνώριζε τον επιχειρηματία, αρνήθηκε ότι είναι εκείνος που φαίνεται στο video που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ..

Μεταξύ άλλων, ο 31χρονος κατηγορούμενος δήλωσε πως έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα και ότι ήθελε να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Όπως παραδέχτηκε διατηρεί ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά με τατουάζ, οι οποίες του προσφέρουν και την οικονομική ευχέρεια να κάνει ταξίδια.

Αναφορικά με τα πολλά αυτοκίνητα που έχει αλλάξει, ο Βούλγαρος κατηγορούμενος δήλωσε πως νοίκιασε το πρώτο αυτοκίνητο και τελικά ήταν πολύ μικρό κι έτσι αποφάσισε να αλλάξει και να πάρει ένα δεύτερο.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, όπως είπε του το έσπασαν στη Γλυφάδα, λέγοντας μάλιστα πως έχει καταγραφεί και αυτός που του έσπασε το αυτοκίνητο του πήρε όλα τα έγγραφα. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως τα είχε νοικιάσει στο δικό του όνομα και είχε κινητό στο δικό του όνομα, ενώ υποστήριξε πως έκανε σκοποβολή γιατί του άρεσε.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει περισσότερες από 50 καταθέσεις ενώ η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα έχει καταθέσει ήδη τρεις φορές. Κατέθεσε και η μητέρα του φερόμενου δράστη.

Να σημειωθεί πως μια κατάθεση-κλειδί έδωσε ένας φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος ανέφερε πως λίγες μέρες πριν τη δολοφονία βρίσκονταν μαζί σε ένα μαγαζί και υπήρχαν δύο άνδρες που τον κοιτούσαν επίμονα. Ο ίδιος αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη.

Ο δικηγόρος του 31χρονου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, προχώρησε σε μια δήλωση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη λέγοντας πως επιφυλάσσεται στο να καταθέσει κάποιο συμπληρωματικό υπόμνημα αφού δεν είχε αναλάβει από την αρχή την υπόθεση και δεν υπήρχε ο αναγκαίος χρόνος για τη μελέτη όλου του υλικού.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Μακρή