Στη φυλακή ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

LIKE US ON FACEBOOK

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων. Εξερχόμενος απ’ το δικαστικό Μέγαρο των Χανίων, ο κατηγορούμενος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, σύμφωνα με τον συνήγορό του, απολογούμενος ομολόγησε τις πράξεις του.

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Ζέλλιος.

Στην απολογία του, ο 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά, παραδεχόμενος ότι τη βίασε τρεις φορές και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Παράλληλα, ανέφερε ότι βγήκε για να βρει μία γυναίκα να συνευρεθούν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η βιολόγος έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.

Την Πέμπτη, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του 27χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής. Πρόκειται, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, για τον Ιωάννη Παρασκάκη του Αποστόλου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη βιολόγος, βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες μέσα σε σπηλιά σε ένα παλιό γερμανικό πολυβολείο κοντά στην ΠΕΟ Χανίων- Κισάμου, στο χωριό Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά.

Photo: cretalive.gr

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved