Στη φυλακή η Γερμανίδα που σκότωσε τον σύντροφό της στο Χαλάνδρι

LIKE US ON FACEBOOK

Στη φυλακή η Γερμανίδα που σκότωσε τον σύντροφό της στο Χαλάνδρι στο σπίτι τους. Τι ανέφερε η 56χρονη ενώπιον του ανακριτή.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Γερμανίδα που σκότωσε τον σύντροφό της στο Χαλάνδρι, μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ δέχεται μόνο την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είπε για ακόμη μια φορά στον ανακριτή πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον 64χρονο, του έδωσε ηρεμιστικά χάπια για τον κατευνάσει επειδή προηγουμένως είχαν τσακωθεί πολύ έντονα.

Η κατηγορούμενη φέρεται, επίσης, να υπογράμμισε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να εμφανιστεί στις Αρχές και να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της.

Έλαβα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δώσω εξηγήσεις, να φυλακιστώ ή ό,τι άλλο προβλέπεται, για να εξιλεωθώ για το βάρος απέναντι σε αυτήν τη μεγάλη μου αγάπη. Είχα την απόλυτη δυνατότητα να διαφύγω ή να κρυφτώ -να πάω σε μακρινή χώρα. Δεν το διανοήθηκα ποτέ. Έμπρακτα αποδεικνύω τη μεταμέλειά μου επιστρέφοντας στην Ελλάδα

Μάλιστα, η 56χρονη ισχυρίστηκε πως η προσαγωγή της δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού όπως είπε «θα πήγαινα οπωσδήποτε μόνη μου».

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σπύρο Δημητρίου, η 56χρονη πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, αίτημα που υποβλήθηκε, ήδη, στον ανακριτή, καθώς η ίδια ομολόγησε πως κοιμόταν πλάι στο νεκρό σύντροφο της επί δέκα ημέρες.

Δεν μπορούσα να καθαρίσω, μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι. Στην αρχή είχα σκεφθεί να τον κουνήσω για να τον πάω στο μπάνιο και να είναι πιο δροσερά εκεί. Όμως δεν το έκανα ποτέ. Δεν είχε νόημα, αφού και πάλι θα ήταν μέσα στο σπίτι. Έπρεπε να τον βγάλω από το σπίτι. Επειδή δεν ήθελα να τον πιάσω από κάποιο σημείο του σώματός του μετά από τόσο καιρό που είχε περάσει, πήρα μια ταινία που κολλάει και τον τύλιξα γύρω γύρω. Πήρα ακόμη κάτι σκοινιά από το μηχανάκι του που το είχε παρκαρισμένο απέξω και τον τύλιξα και με αυτά

Παράλληλα, ο κ. Δημητρίου ζήτησε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε η κατηγορούμενη να λάβει γνώση των ακριβών αιτίων θανάτου του 64χρονου ο οποίος, σύμφωνα με την κατηγορούμενη, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η Γερμανίδα κοιμόταν 10 μέρες με τον νεκρό σύντροφό της

Photo: Eurokinissi
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved