Στεφανίδη – Κυριακοπούλου πέτυχαν το «1-2» στη Σανγκάη

LIKE US ON FACEBOOK

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη θερινή σεζόν, κερδίζοντας το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο, στο Diamond League της Σανγκάης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Στεφανίδη – Κυριακοπούλου στη Σανγκάη πέτυχαν το «1-2», με τη Στεφανίδη να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με 4,72μ., με όλες τις προσπάθειες της πετυχημένες και την Κυριακοπούλου να κατακτά τη δεύτερη θέση με την ίδια βαθμολογία, έχοντας ωστόσο μία αποτυχημένη προσπάθεια.

Αναφορικά με την Κατερίνα Στεφανίδη, εκείνη ξεκίνησε τον αγώνα στα 4,52 μ., για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα 4,62 μ. και τα 4,72 μ., χωρίς καμία αποτυχημένη προσπάθεια. Η ίδια απέτυχε μόνο στα 4,77 μέτρα.

Η Κυριακοπούλου ακολούθησε κι εκείνη την ίδια διαδρομή, κάνοντας ωστόσο ένα άκυρο άλμα στα 4,72 μέτρα. Στη δεύτερη θέση μαζί με τη Νικόλ Κυριακοπούλου βρέθηκε και η  Λι Λινγκ  από την Κίνα, ενώ την τέταρτη θέση, επίσης με 4,72 μ., κατέκτησε η Σάντι Μόρις από τις ΗΠΑ, η οποία επέστρεψε στους αγώνες μετά το χειρουργείο που υπεβλήθει τον Χειμώνα.

Το επόμενο ραντεβού για τα δύο κορίτσια που δεν σταματούν να μας κάνουν υπερήφανους ποτέ, θα δοθεί στο Diamond League της Ρώμης, στις 6 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

Διπλή ελληνική διάκριση: Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου (Videos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved