Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. «Η Μακεδονία είναι ελληνική», φώναζε ο Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας απ’ τη ΓΑΔΑ.

Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ενώ αναζητείτο απ’ την Παρασκευή. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οδηγείται στα δικαστήρια Ευελπίδων ενώ βγαίνοντας απ’ τη ΓΑΔΑ φώναζε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί: «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο βουλευτής είχε διαφύγει από μπλόκο της Αστυνομίας και είχε κατευθυνθεί προς την περιοχή του Αγρινίου. Μετά από ένα σαββατοκύριακο- θρίλερ και μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, τελικά συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή της Πεντέλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώην βουλευτής της ΧΑ με επικίνδυνο τρόπο και κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα, ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία την Παρασκευή, ενώ ήταν καταζητούμενος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Θυμίζουμε ότι σε βάρος του κ. Μπαρμπαρούση είχε ασκηθεί δίωξη για όσα είχε πει στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Παρασκευής, όταν κάλεσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνει πραξικόπημα και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, ώστε «να σταματήσει η προδοσία της Μακεδονίας».

Αναμένονται σε λίγο λεπτομέρειες από την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη σύλληψη του Κων. Μπαρμπαρούση.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός Χ.Α ο Μπαρμπαρούσης | Κατεπείγουσα προανακριτική με εντολή Κοντονή