Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή μιας 55χρονης γυναίας στην υπόθεση που αφορά καταγγελίες που έγιναν για τραυματισμούς βρεφών σε πολυσύχναστα μέρη.

Πιο συγκεκριμένα, η 55χρονη γυναίκα, που φέρεται να τραυμάτιζε μωρά σε πολυσύχναστους χώρους, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 55χρονη προσήχθη ως ύποπτη στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα -η οποία φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- εντοπίστηκε να βρίσκεται ξανά κοντά σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα αρχικά αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των αστυνομικών να την προσαγάγουν ενώ λόγω αυτού πλέον είναι αντιμέτωπη και με την κατηγορία και για απείθεια.

Οι καταγγελίες σε βάρος της γυναίκας που επιτίθεται σε βρέφη αναφέρουν πως η γυναίκα πλησιάζει και τραυματίζει μωρά με αιχμηρό αντικείμενο.

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργεί είναι το γεγονός ότι αρχικά δεν γίνεται καν αντιληπτή από τις μητέρες, ακόμα και στις περιπτώσεις που κρατούν το παιδί τους αγκαλιά.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις απ’ την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται πως έφτασε στη λύση της καθώς οι γονείς των παιδιών που είχαν προχωρήσει στις καταγγελίες φέρεται πως μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα κι αναγνώρισαν τη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πάθει τίποτα το μωρό μου» | Η απολογία της 22χρονης