Τραγωδία στην Καβάλα: Βαν, το οποίο μετέφερε πρόσφυγες, συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 10 άτομα.

Το σοβαρό τροχαίο στην Καβάλα συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην παραλιακή Εγνατία, κοντά στην Σαρακίνα Καβάλας.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Τα δύο οχήματα κάηκαν και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί από την σφοδρή σύγκρουση είναι τουλάχιστον 11.

Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δε μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, ελληνικών στοιχείων ταυτότητας, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημα.

Σύμφωνα με το proininews, η σύγκρουση ήταν μετωπική. Το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα και το επιβατικό με τους πρόσφυγες προς Θεσσαλονίκη.

Το όχημα, όπου επέβαιναν οι 11 μετανάστες, άγνωστης μέχρι στιγμής εθνικότητας, συγκρούστηκε με το φορτηγό στο ύψος της Σαρακίνας.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Διαβάστε ακόμα:

Τροχαίο στην Πάτρας – Πύργου με δύο νεκρούς | Αιματηρό επεισόδιο στον καταυλισμό της Μαλακάσας