Ακόμα πιο πολύ περιπλέκεται η υπόθεση της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, όπου η 40χρονη γυναίκα πέταξε την 4χρονη κόρη της απ’ το μπαλκόνι και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Μητέρα και κόρη βρήκαν τον θάνατο, ενώ ο πατέρας έτρεχε απεγνωσμένα να φτάσει στο μπαλκόνι ώστε ν’ αποτρέψει τον χαμό της οικογένειάς του. Τι αναφέρουν οι νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο;

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τη μητέρα σ’ αυτή την πράξη.

Στην κατάθεσή του, ο σύζυγος της γυναίκας είπε πως η 40χρονη δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ χαρακτήρισε τη ζωή τους ως ήρεμη κι ευτυχισμένη:

Είχα μια πολύ καλή σχέση με την γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της

Και ο αδελφός της 40χρονης μητέρας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του συζύγου, λέγοντας πως ήταν μια όμορφη οικογένεια κι εκείνη δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι κάτι την απασχολούσε:

Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η γυναίκα είχε προσχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη και βγήκε στο μπαλκόνι.

Αρχικά, είχε σκοπό να ρίξει το παιδί και μετά να πέσει κι εκείνη από τον 5ο όροφο. Ο πατέρας του παιδιού ανέβηκε αμέσως στο διαμέρισμα, όμως, δεν κατάφερε να μπει μέσα, διότι η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη. Έτσι, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα αλλά δεν πρόλαβε να περάσει στο μπαλκόνι του και να σώσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η μητέρα, βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα, αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος.

«“Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;” Μου λέει: “Βγάλτε τα γυαλιά δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα”, μα εσάς… λέω “βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα’ μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: ‘αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;”, “ναι” μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Αρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μην δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: “σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις” και της λέω… “πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;” και μου λέει: ‘δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ” και πήδηξε και αυτή», είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Γιατί η μητέρα έριξε το παιδί της και πήδηξε κι εκείνη;

Photo: INTIME NEWS