Σοκαριστική φωτογραφία δείχνει τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας

LIKE US ON FACEBOOK

Μια υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα και διαρκώς βγαίνουν νέες εξελίξεις που μας ανατριχιάζουν. Μια σοκαριστική φωτογραφία δείχνει τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας.

Οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, δεν χωρούν στο μυαλό ενός ανθρώπου. Και η φωτογραφία που δείχνει τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας μας προκαλεί ένα ρίγος.

Σύμφωνα με τον Α. Κούγια, τον δικηγόρο της οικογένειας, το κορίτσι βασανίστηκε, την βίασαν, της έδεσαν τα πόδια και στη συνέχεια την πέταξαν στη θάλασσα για να είναι βέβαιοι πως θα πνιγεί.

Τα χτυπήματα ήταν πολύ σοβαρά και πριν δολοφονηθεί με αυτόν τον άγριο τρόπο, οι δύο δράστες την είχαν βιάσει.

H ιατροδικαστική έκθεση

Τονίζεται πως στην ιατροδικαστική έκθεση σημειώνεται ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της. Μάλιστα, το χτύπημα φαίνεται πως ήταν τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει κακώσεις στο κεφάλι, αμυχές και εκδορές σε όλο το σώμα πολλές από τις οποίες προήλθαν πριν και μετά τον θάνατο της. «Από τα μαλακά μόρια της κεφαλής διαπιστώνεται έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών. Από τα οστά του κρανίου διαπιστώνονται μικρά ρογμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος. Από τον εγκέφαλο διαπιστώνεται καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Όλα τα ανωτέρω είναι συμβατά αποτελέσματα εν ζωή πλήξης της κεφαλής με θλων όργανο».

Να σημειωθεί πως σήμερα Παρασκευή, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας ώστε να απολογηθούν, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν. Αυτή τη φορά θα πέσουν σε αντιφάσεις; Τι θα υποστηρίξουν για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο και την τυχόν ανάμειξή τους σε αυτή;

Και στους δύο, στον 19χρονο Αλβανό και στον 21χρονο Ροδίτη, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό. 

Δείτε το video ντοκουμέντο τη στιγμή που η 21χρονη φεύγει απ’ το σπίτι της με τον 19χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της 21χρονης απ’ τον Α. Κούγια

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved