Σοκαριστικές εικόνες απ’ το αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό | Πώς σώθηκαν τα παιδιά

LIKE US ON FACEBOOK

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τα δύο παιδιά και η μητέρα τους, που βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ., το οποίο έπεσε σε γκρεμό την Τρίτη, στον νομό Ρεθύμνου στον δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες.

Οι εικόνες απ’ το αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στην Κρήτη είναι σοκαριστικές ενώ όλοι μιλούν για θαύμα, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι βγήκαν όλοι ζωντανοί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, το αυτοκίνητο είχε πέσει σε χαράδρα 80-100 μέτρων. «Είναι θαύμα ότι βγήκαν από εκεί ζωντανοί», είπε χαρακτηριστικά στο cretalive.gr.

αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στην Κρήτη

Μόλις έγινε αντιληπτό ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στον γκρεμό, έσπευσαν αμέσως στο σημείο άνδρες της ΕΜΑΚ ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 16 πυροσβέστες. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο η μητέρα και τα παιδιά.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τα δύο παιδιά φέρεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει την Τρίτη ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, στο οποίο και μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες, «εκ πρώτης, τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά της φαίνεται να βρίσκονται εκτός κινδύνου», ωστόσο, «σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται τα δύο παιδιά».

Όπως αναφέρουν ορισμένες πηγές, τα παιδιά, αλλά και η μητέρα τους, σώθηκαν καθώς πετάχτηκαν απ’ το αυτοκίνητο.

αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στην Κρήτη

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 48χρονη μητέρα έκανε βουτιά στο κενό, πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων.

Διαβάστε ακόμα:

Κύμη: Αυτοκίνητο με νεαρούς έπεσε σε γκρεμό-Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved