ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.912.313 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από την 1 έως και τις 7 Ιουλίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.912.313 ευρώ.

Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από τα Τρίκαλα, ο οποίος κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «Σμαραγδένια Εφτάρια», ενώ δύο τυχεροί από την Αθήνα και το Αλιβέρι κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Ο Άσος τα παίρνει όλα» και «Τριπλό 7άρι», αντίστοιχα.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το «ΣΚΡΑΤΣ PARTY», η νέα ειδική συσκευασία αξίας δέκα ευρώ, που περιλαμβάνει πέντε λαχεία ΣΚΡΑΤΣ, από τα οποία σίγουρα το ένα κερδίζει. Επίσης, 15.000 λαχεία της νέας συσκευασίας κερδίζουν ποσά από 50 έως 5.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, έχει ως θεμελιώδη στόχο και βασική αρχή τη συνετή συμμετοχή στα παιχνίδια της, αποκλειστικά από ενηλίκους. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα προστασίας του κοινού από την χωρίς μέτρο συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια που διαχειρίζεται.

Παράλληλα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ ως μέλος της European Lotteries, έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει σε όλες τις εταιρείες του συμπεριλαμβανομένης και της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., πλαίσιο πιστοποίησης για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι», που έχει θεσπιστεί για την προστασία των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved