ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.438.817 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 8 έως και τις 14 Ιουλίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.438.817 ευρώ.

Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από την Ελασσόνα, ο οποίος κέρδισε 200.000 ευρώ στο παιχνίδι «Κέρδη x10».

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το νέο παιχνίδι «1 ON 1», αξίας πέντε ευρώ, που προσφέρει 15 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, έχει ως θεμελιώδη στόχο και βασική αρχή τη συνετή συμμετοχή στα παιχνίδια της, αποκλειστικά από ενηλίκους. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα προστασίας του κοινού από την χωρίς μέτρο συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια που διαχειρίζεται.

Παράλληλα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ ως μέλος της European Lotteries, έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει σε όλες τις εταιρείες του συμπεριλαμβανομένης και της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., πλαίσιο πιστοποίησης για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι», που έχει θεσπιστεί για την προστασία των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και πού ξέρεις… Μπορεί την επόμενη φορά να είσαι κι εσύ ανάμεσα στους νικητές!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved