ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.384.128 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Τα… ευρώ απ’ το ΣΚΡΑΤΣ είναι πολλά όπως και οι νικητές! Κέρδη 2.384.128 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα. 

Χιλιάδες νικητές και πολλά ευρώ απ’ το ΣΚΡΑΤΣ μοιράστηκαν για ακόμη μια εβδομάδα. Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, από τις από τις 5 έως και τις 11 Αυγούστου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.384.128 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από την Αθήνα, ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα».

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, έχει ως θεμελιώδη στόχο και βασική αρχή τη συνετή συμμετοχή στα παιχνίδια της, αποκλειστικά από ενηλίκους. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα προστασίας του κοινού από την χωρίς μέτρο συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια που διαχειρίζεται.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.  διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int’l και Intralot Α.Ε.

Παράλληλα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ ως μέλος της European Lotteries, έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει σε όλες τις εταιρείες του συμπεριλαμβανομένης και της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., πλαίσιο πιστοποίησης για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι», που έχει θεσπιστεί για την προστασία των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved