Ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, σηκώθηκε για πρώτη φορά από το κρεβάτι του και βγήκε από το δωμάτιό του!

Πριν περίπου ένα μήνα, η γυναίκα του τον είχε χαρακτηρίσει “μαχητή” σε επιστολή της προς τον μουσικό που έγραψε ένα τραγούδι για να τον τιμήσει. Και όντως είναι ένας μαχητής που παλεύει για τη ζωή του.

Η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ για πρώτη φορά ο πρωταθλητής της Formula 1 σηκώθηκε από το κρεβάτι του, όπως αναφέρει η Daily Mirror, δεν είναι διασωληνωμένος και κατάφερε να βγει απ’ το δωμάτιό του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο 7 φορές Γερμανός πρωταθλητής της Formula 1,  θα βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς για τα 50ου γενέθλια στις 3 Ιανουαρίου το 2019, για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, όταν και συνέβη το ατύχημα στις Άλπεις.

Να υπενθυμίσουμε πως ο άσσος της Formula 1 τραυματίστηκε στο κεφάλι το 2013, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Ο Σουμάχερ παρέμεινε σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ η κατάστασή του κρινόταν εξαιρετικά σοβαρή, ενώ όλοι ήλπιζαν για ένα θαύμα.

Μέχρι και σήμερα ο Γερμανός πρωταθλητής νοσηλευόταν στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στη λίμνη της Γενεύης. Και σήμερα φαίνεται πως είναι η αρχή για τη νέα του ζωή. Το πάλεψε με όλη του τη δύναμη και βγήκε νικητής! Ξανά!

Διαβάστε επίσης:

Η γυναίκα του Σουμάχερ μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του