Άγρια νεύρα φέρνει η ψηφοφορία που θα αναδείξει τους υποψήφιους για αποχώρηση στο MasterChef. Το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας είναι «εκρηκτικό».

Μόλις δεις αυτό το trailer, θα ανυπομονείς να δεις το επεισόδιο της Δευτέρας, καθώς έρχεται τσακωμός στο MasterChef. Η ψηφοφορία φέρνει άγρια νεύρα με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον Βασίλη και την Μάγκυ να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Η κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε στην ομαδική δοκιμασία, καλείται να βγάλει τους υποψήφιους για αποχώρηση με βάση το ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα.

Δες το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας:

Η δοκιμασία για την ασυλία ήταν για… ερωτευμένους

Μετά την ομαδική δοκιμασία της Πέμπτης, οι 12 παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές για το καθιερωμένο συμβούλιο.

Οι κριτές ανέδειξαν την μπλε ομάδα ως νικήτρα με 159 βαθμούς ενώ η κόκκινη ομάδα συγκέντρωσε 142 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η κόκκινη ομάδα είχε το καλύτερο αλλά και το χειρότερο πιάτο της δοκιμασίας, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας ασυλίας της κόκκινης ομάδας, ο Κωνσταντίνος και ο Τιμολέων αναδείχθηκαν νικητές φτιάχνοντας τα καλύτερα pancakes ενώ στον δεύτερο γύρο όπου η δοκιμασία ήταν για… ερωτευμένους, ο Κωνσταντίνος κέρδισε την ασυλία φτιάχνοντας τον καλύτερο δίσκο με πρωινό. Στον δίσκο του, ο Κωνσταντίνος έβαλε pancakes με φρούτα, γαλλική ομελέτε κι ένα smoothie με αβοκάντο, lime και γάλα καρύδας.