Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου σε σχολείο στου Ζωγράφου

LIKE US ON FACEBOOK

Μια τραγική είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου σε σχολείο στου Ζωγράφου. Ποια η στάση καθηγητών και διευθυντή; Όσα καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου σε σχολείο και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο στην περιοχή Ζωγράφου, όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο συνομίληκούς του εντός του σχολείου.

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως οι δύο ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες βιντεοσκόπησαν τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου της και έδειξαν το βίντεο σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Πώς έγινε αντιληπτό από τη μητέρα; Το αγόρι έδειχνε φοβισμένο, ενώ έκανε συχνά εμετούς και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που φοιτά στο ίδιο σχολείο στην τρίτη Γυμνασίου, τους είπε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν για το τραγικό περιστατικό.

Το 12χρονο παιδί τελικά μίλησε στους γονείς του, και όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος είχε ενημερώσει για την κακοποίησή του τον διευθυντή του σχολείου και έναν ακόμα καθηγητή. Οι γονείς του 12χρονου κατηγορούν τώρα τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και απόπειρα απόκρυψης του γεγονότος, καθώς αν το γνώριζαν γιατί δεν έδρασαν αναλόγως ή γιατί δεν ενημέρωσαν τους γονείς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένας εκ των φερόμενων ως δραστών είναι συμμαθητής του παιδιού.

Οι γονείς απομάκρυναν αμέσως τα δύο παιδιά τους από το σχολείο, καταγγέλλοντας την κακοποίηση στην αστυνομία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αναμένονται πάντως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία επιβλήθηκε το παιδί και οι οποίες θα δώσουν πολλές απαντήσεις και θα διαλευκάνουν την υπόθεση κι αν όσα ισχυρίζεται το αγόρι και η μητέρα ευσταθούν και υπήρχε όντως κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο

Photo:INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved