Με ανακοίνωση του, το Νοσοκομείο Παίδων θέλησε να γνωστοποιήσει σε όλους την κατάσταση υγείας της μικρής 8χρονης, που βρέθηκε κλινήρης λόγω μιας σφαίρας που δέχτηκε στο κεφάλι από «μπαλωθιές».

Στην ανακοίνωση των υπεύθυνων γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων για την κατάσταση της 8χρονης από τη Θήβα, γίνεται λόγος για μεγάλη κρισιμότητα με τις ενθαρρυντικές νότες να είναι το γεγονός ότι η κατάστασης της άτυχης 8χρονης είναι σταθερή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών του Νοσοκομείου Παίδων:

Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα

Κρίσιμα 24ωρα, εκτός από τη μικρή 8χρονη, περνάνε και οι γονείς της που μόνο κουράγιο δείχνουν σ’ αυτό το άτυχο γεγονός που ανάγκασε το παιδί τους να μάχεται για να παραμείνει στη ζωή.

Η μητέρα του κοριτσιού σε δηλώσεις της στο STAR δήλωσε πιστή στο παιδί της, τονίζοντας πως αρνείται να το κλάψει από τώρα. Μάλιστα, στα σχόλια που έκανε για την κατάσταση της κόρης της είπε ότι έκανε τάμα στον Ταξιάρχη με την ελπίδα να γίνει καλά το παιδί της.

Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει, δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Και αυτοί που δεν πιστεύουν στον Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας

Παρόμοια ψυχραιμία με την μητέρα δεν φαίνεται να έδειξε και ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, καθώς δήλωσε θυμωμένος και με έντονος ύφος δήλωσε πως παρά το άτυχο γεγονός που είχε θύμα την μικρή του κόρη, ακόμα τα γλέντια συνοδεύονται από «μπαλωθιές».

Εδώ αυτοί γλεντάν ακόμα και δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν. Στο χωριό το γνώριζαν. Έγινε το ίδιο όπως και με τον Μάριο στο Μενίδι

Διαβάστε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 54χρονο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία:

Δίωξη για κακούργημα στον 54χρονο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία