Σε ψυχίατρο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

LIKE US ON FACEBOOK

Σε ψυχίατρο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, όπως διέταξε η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης παρήγγειλε με διάταξή της, η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου. Κι οι έτσι οι δύο κατηγορούμενοι για η δολοφονία της Τοπαλούδη αναμένεται να επισκεφτούν ψυχίατρο στις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατούνται.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν υποβάλλει σχετικά αιτήματα μέσω των συνηγόρων για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης κάτι που θα γίνει σε ψυχίατρο, ο οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης θα προβούν σε εξέταση και στη συνέχεια θα αποφανθεί ο ψυχίατρος για την ψυχική και  διανοητική τους κατάσταση, αν πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση, η οποία επιδρά στον καταλογισμό τους καθώς και για τον δείκτη νοημοσύνης τους.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο ίδιος πραγματογνώμονας μπορεί να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να να βγάλει συμπεράσματα αν οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κάνουν ναρκωτικές ουσίες ή όχι.

Μαρτυρία για τον 21χρονο Ροδίτη

Πολλά στόματα έχουν ανοίξει και πολλές είναι οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις που «καίνε» και τους δύο κατηγορούμενους. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μαρτυρία, ένας φίλος του 21χρονος αποκάλυψε πως όλοι γνώριζαν ότι κυνηγούσε κορίτσια, ήταν ένα κοινό μυστικό στη Ρόδο.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη, προσθέτοντας πως «ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Όπως περιέγραψε ο φίλος του 21χρονου, «κάποια στιγμή τον σταμάτησαν σκέψου για τροχονομικό έλεγχο με την μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι, το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του».

Υπήρχε και τρίτο πρόσωπο τη μοιραία νύχτα;

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βρέθηκε «οργαφό» DNA, το οποίο ίσως μαρτυρά πως υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα στο σπίτι.

Το DNA αυτό δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο αγόρια αλλά μάλλον σε κάποιον τρίτο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για αυτό, καθώς το «ορφανό» DNA μπορεί να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχτηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, DNA και κηλίδες αίματος που ανήκουν στην Ελένη Τοπαλούδη υπάρχουν σε πολλά σημεία, σε τοίχους και στο κρεβάτι όπου φέρεται να δέχθηκε τα χτυπήματα.

Διαβάστε επίσης:

Όσα έδειξε το κινητό του 21χρονου Ροδίτη για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved