Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της 19χρονης σχετικά με τον βιασμό της στη Ρόδο απ’ τον 23χρονο Ρομά και τον 20χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σε δύο διαδοχικές φάσεις έγινε ο βιασμός της 19χρονης στη Ρόδο, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Η Μαρία Κρικοπούλου είπε συγκεκριμένα πως ο βιασμός ξεκίνησε σε πρώτη φάση, αλλά επειδή έγινε μια διακοπή, οι δύο άντρες πήραν την κοπέλα και την πήγαν σε κάποιο άλλο απόμακρο σημείο:

Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος, η 19χρονη ήξερε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούν μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα “πάμε να ακούσουμε μουσική” δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της στο κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο από όπου γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Παράλληλα, η κα Κρικοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια». «Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της, «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος».

Διαβάστε ακόμα:

“Με χτύπησε και με υποχρέωσε σε σεξ” | Τι κατέθεσε η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού