Σε απευθείας δίκη ο serial killer της Κύπρου

LIKE US ON FACEBOOK

Αναμένεται η δίκη του serial killer της Κύπρου την Τρίτη, ώστε να ανανεωθεί η κράτησή του και να πάρουν οι ανακριτές τον χρόνο που χρειάζονται για να ετοιμάσουν τη δικογραφία.

Η δίκη του serial killer της Κύπρου μπορεί να γίνει ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί ακόμη δύο σοροί και αυτό το σενάριο είναι το επικρατέστερο. Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει ακόμη σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, αλλά ίσως η υπόθεση κλείσει και πολλοί φοβούνται ότι οι σοροί μπορεί να μη βρεθούν ποτέ. Πρόκειται για τις σορούς της 29χρονης Μαρικάρ Βλαντέζ και της 6χρονης Σιέρα, της κόρης της Μαίρη Ρόουζ.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς θα έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες απαγωγής και φόνου ε προμελέτης για επτά φόνους καθώς και για την υπόθεση βιασμού γυναίκας. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα διεξαχθεί δίκη μόνο για την κατηγορία του βιασμού, καθώς ο «Ορέστης» αρνείται ότι βίασε την 19χρονη και παραδέχεται τις δολοφονίες.

Ο Νίκος Μεταξάς αναμένεται να παραδεχτεί και στο δικαστήριο τις δολοφονίες και δεν θα γίνει ακρόαση. Μάλιστα ο ίδιος επιμένει, εμφανίζεται αμετανόητος και στα επίμονα ερωτήματα των αστυνομικών απαντά απλώς: «Τι 7 χρόνια ισόβια, τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους, κατάφερα να το ελέγξω».

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει λάβει για περισσότερες από 460 καταθέσεις και 360 τεκμήρια, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από εξετάσεις DNA για ταυτοποίηση θυμάτων. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ,  σύντομα ολοκληρώνει τις έρευνές του επί ηλεκτρονικών δεδομένων το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ συμπληρώθηκαν οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού, άσεμνης επίθεσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που αφορούν καταγγελία από γυναίκα η οποία υποβλήθηκε μετά τη σύλληψη του 35χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί κλείνει η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved