Γεια σας παιδιά!

Ανοίξτε το notebook σας ή τον outlook -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- και σημειώστε πως την επόμενη Κυριακή θα περάσετε την ημέρα σας στο Life Gallery Hotel στην Εκάλη.

Σας υπόσχομαι πως θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Μπορεί δε, αν είστε δεκτικοί και έτοιμοι για αλλαγές, να συντελεστεί ένα μικρό θαύμα και να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Να τον πονέσετε για λάθη του παρελθόντος, να τον συγχωρέσετε, να τον αγαπήσετε και να τον πιστέψετε! Αν η καρδιά σας είναι ανοικτή, μαζί μας στα workshops και στα yoga και meditation classes που έχουμε οργανώσει, θα κάνετε ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ποιες είμαστε όμως εμείς;

Το 4moms.gr και το ipop.gr!

Στην πραγματικότητα είμαστε τέσσερις γυναίκες. Η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά, η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη και εγώ, οι οποίες συναντηθήκαμε τυχαία, ξαναβρεθήκαμε επί τούτου, συνεννοηθήκαμε άριστα και οργανωθήκαμε άμεσα!

Αποτέλεσμα;

Ένα event καλοκουρδισμένο στο οποίο δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδείτε και τι να πρωτοπαρακολουθήσετε. Συνιστώ σε όλους να έχουν πρωτίστως επισκεφθεί το site μας για το Revival, στην ηλεκτρονική διεύθυνση w4w.gr (το είπαμε έτσι γιατί συμβολίζει το women for women αλλά και το women for wellness και women for wellbeing) και να διαμορφώσει το ατομικό του πρόγραμμα επιλέγοντας όσα θέλει να παρακολουθήσει από κάθε stage!

Είμαστε, λοιπόν, μια παρέα γυναικών που αφού -μέσα στα χρόνια- αγχώθηκε, μπερδεύτηκε ανάμεσα σε πολλούς ρόλους, μόχθησε να τα καταφέρει εξίσου καλά σε όλους και πάλεψε να φροντίσει στο περιθώριο και τον εαυτό της, στο τέλος κατάλαβε!

Καταλάβαμε δηλαδή πως αν δεν φροντίσουμε πρώτα εμάς, δεν θα καταφέρουμε ποτέ να φροντίσουμε όσους αγαπάμε με σωστό τρόπο!

Έχετε προσέξει ποτέ στα αεροπλάνα, πως στις οδηγίες πριν την πτήση τονίζουν ότι σε περίπτωση αποσυμπίεσης της καμπίνας, θα πέσουν μάσκες οξυγόνου, τις οποίες πρώτα πρέπει να φορέσουν οι ενήλικες και μετά να τις προσαρμόσουν στα παιδιά!

Το ένστικτό μας, ωστόσο, θα μας οδηγούσε να αναζητήσουμε το παιδί μας και να το προστατέψουμε πρώτο, χωρίς να συνειδητοποιούμε, ότι σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να χάναμε τις αισθήσεις μας και να καταδικάζαμε το παιδί μας, πριν καν του δώσουμε μια ευκαιρία.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην ζωή.

Πώς μπορείς να μάθεις σε ένα παιδί να πιστεύει στις δυνάμεις και στον εαυτό του εάν εσύ δεν πιστεύεις στον δικό σου; Αν σε υποτιμάς, σε τιμωρείς σε βάζεις στη γωνία και σε συγκρίνεις με όλο τον κόσμο για να σε βρεις λίγο ή λίγη;

Έλα λοιπόν. Κάνε αυτό το πρώτο βήμα και ξεκίνα.

Και μετά σιγά σιγά, και ένα ακόμα. Μέχρι να γίνει συνήθεια. Και μετά τρόπος ζωής.

Μιας ζωής καινούριας γεμάτης νόημα και ευεξία, ψυχική ισορροπία και προσφορά.

Σας περιμένουμε λοιπόν.

Φιλί

Πόπη

Δες και αυτό:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο