“Θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο” λέει ο δικηγόρος του 21χρονου για την Τοπαλούδη και συμπληρώνει ότι ο εντολέας του δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο, ο οποίος φέρεται να χτύπησε την άτυχη κοπέλα με το σίδερο.

Μετά τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε μπουκάλια και ποτήρια στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια ο δικηγόρος του 21χρονου δηλώνει πως η Τοπαλούδη “θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο” και πως ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο. Ο ίδιος μάλιστα εξηγέι πως ο 19χρονος χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια με το σίδερο.

O συνήγορος του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, Άκης Δημητριάδης αποκάλυψε ότι ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο λέγοντας του ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα.

“Η ιατροδικαστική έκθεση που υπάρχει αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά εντός πάρα πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα είχε αποβιώσει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το κεφάλι ακόμα και αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο” εξήγησε ο κ. Δημητριάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Να θυμίσουμε πως αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια και όπως εξήγησε ο συνήγορος του 21χρονου ο εντολέας του ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι ενώ έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν εκεί και σε ποιο σημείο η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου. Υπογράμμισε, μάλιστα,  ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε το φονικό σίδερο.

Που βρίσκονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της Τοπαλούδη;

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της Τοπαλούδη βρίσκονται πλέον στις φυλακές Γρεβενών.

Αρχικά μεταφέρθηκε εκεί ο 19χρονος, από τους συγκρατούμενούς του στις φυλακές του Αυλώνα και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Δημητριάδη:

Δικογραφία σε βάρος των 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Παράλληλα βρέθηκε και ο κρατούμενος που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Ρόδο: Τι αποκαλύπτουν τα δακτυλικά αποτυπώματα στο σπίτι