«Να βαφτεί μπλε η Αττική» | Ο Μητσοτάκης στηρίζει Πατούλη

LIKE US ON FACEBOOK

Κάλεσμα για στήριξη του Γιώργου Πατούλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με παρέμβασή του μετά την ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μητσοτάκης στηρίζει Πατούλη ανοιχτά και καλεί για συστράτευση ώστε η Αττική «να βαφτεί μπλε». «Ζητώ συστράτευση όλων των δυνάμεων ώστε και η Περιφέρεια Αττικής να βαφτεί μπλε», είπε  συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο στο 12ο συνέδριο της ΝΔ, σε μια παρέμβασή του αμέσως μετά την ομιλία του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στόχος είναι μια καλή συνεργασία και να δρομολογηθούν τα μεγάλα αναπτυξιακά σχέδια που χρειάζεται η Αττική και ειδικά η Αθήνα:

Ζητώ στήριξη του Γιώργου Πατούλη ώστε να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Να μπορέσουμε να έχουμε καλή συνεργασία για να δρομολογήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Αττική και ειδικά η Αθήνα. Γιώργο, θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης

Στην ομιλία του, ο Γιώργος Πατούλης είπε ότι στις εκλογές που έρχονται το 2019, έρχεται και η ώρα της μεγάλης αλλαγής, της μεγάλης ανατροπής.

Χαρακτήρισε κρίσιμες τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Κλεισθένης που ψήφισε η σημερινή Κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση και οδηγεί τους δήμους και τις Περιφέρειες σε ακυβερνησία.

Είναι κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές να εκλέξουμε πρόσωπα που θα μπορούν να συνεργαστούν με την επόμενη Κυβέρνηση της ΝΔ για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά. Με την τιμητική στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνω την ευθύνη και ξεκινώ τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

Διαβάστε ακόμα:

Τι περιλαμβάνει το οικονομικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved