Πυροβολισμοί στο Ελληνικό: Νεκρός ο αντιπτέραρχος και η σύντροφός του

LIKE US ON FACEBOOK

Κατέληξε ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία και η σύζυγός του, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πυροβολισμοί στο Ελληνικό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τόσο ο άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, όσο και η γυναίκα.

Μετά από έντονη λογομαχία με την 50χρονη Βουλγάρα σύντροφό του, ο στρατιωτικός την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το 22 χιλιοστών όπλο που είχε.

Η γυναίκα, μετά τους πυροβολισμούς, κατάφερε να φτάσει ως τον δρόμο και κατέρρευσε μπροστά σ’ ένα ταξί.

Ο ταξιτζής, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί για να παραλάβει άλλο πελάτη, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε πως η γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό.

Πυροβολισμοί στο Ελληνικό

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο άνδρας ήταν 87 ετών ενώ η σύντροφός του 60.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, σε παράδρομο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες, η σύντροφος του αντιπτέραρχου φέρεται να του δημιουργούσε προβλήματα γι’ αυτό και ο ίδιος προσπαθούσε ν’ απεμπλακεί από την γυναίκα.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η 60χρονη ήταν η οικιακή βοηθός του που φρόντιζε παλιότερα την άρρωστη σύζυγό του, και όταν εκείνη απεβίωσε, ο 87χρονος σύναψε σχέση μαζί της.

Διαβάστε ακόμα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος:

Ελληνικό: Πυροβόλησε τη σύντροφό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved