Πτήση απ’ το Βελιγράδι στην Αθήνα προσγειώθηκε στη Σούδα | Προβλήματα σε πολλές πτήσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Προβλήματα σε πτήσεις λόγω κακοκαιρίας σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα. Πώς από το Βελιγράδι η πτήση έκανε προσγείωση στη Σούδα;

Πολλά είναι τα προβλήματα σε πτήσεις λόγω κακοκαιρίας, μεγάλες οι καθυστερήσεις, ταλαιπωρία για τους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης πτήσης της Aegean απ’ το Βελιγράδι με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκε στη Σούδα λόγω των συνθηκών.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη πτώση της Aegean από το Βελιγράδι προσγειώθηκε τελικά στη Σούδα, λόγω ισχυρής καταιγίδας πάνω απ’ το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

H πτήση της Aegean με αριθμό Α3977, είχε προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 13.55. Ωστόσο, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι λόγω καιρικών συνθηκών θα προσγειωθούν στη Σούδα, όπως και έγινε, ενώ πλέον το αεροπλάνο έχει ήδη αναχωρήσει εκ νέου από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, πολλές αφίξεις πτήσεων έχουν καθυστερήσει λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν την επόμενη ώρα.

Διαβάστε τον καιρό για σήμερα:

Καιρός την Τρίτη: Σύννεφα και πολλή ζέστη | Πιθανότητα βροχών
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved