Πρώτος ο Καραΐσκος στον Ημιμαραθώνιο με νέο ρεκόρ διαδρομής!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Αθήνα γέμισε από νωρίς με χιλιάδες δρομείς που ήθελαν να συμμετέχουν στον αγώνα- γιορτή! Ο Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος, σημειώνοντας μάλιστα και νέο ρεκόρ διαδομής!

Πρώτος ο Παναγιώτης Καραΐσκος στον Ημιμαραθώνιο, με τον αθλητή να τερματίζει σε χρόνο 1:08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτιώνει το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

Ο Καραΐσκος έχει βάλει στόχο τον μαραθώνιο στο Αμβούργο τον Απρίλιο, όπου θα προσπαθήσει να πιάσει όριο για το Παγκόσμιο.

Δεύτερος τερμάτισε ο Θοδωρής Αναγνώστου, με χρόνο 1:08.30, επίδοση επίσης καλύτερη, σε σχέση με το περσινό ρεκόρ του Γκελαούζου, ενώ τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, που τερμάτισε σε χρόνο 1:08.38.

Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Στεφανία Λεοντιάδου, η οποία τερμάτισε σε χρόνο 1:20:43, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε η Πολωνή Ναταλία Μιερζλίκιν με 1:22:01 και στην τρίτη την Σόνια Τσεκίνη με 1:22:18.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία αν και ήταν προπονητικός αγώνας, γιατί σε τρεις εβδομάδες θα τρέξω τον Μαραθώνιο στο Ρότερνταμ και κυνηγάω επίδοση κάτω από 2:40. Επομένως αυτό ήταν ένα δύσκολο πέρασμα γιατί η διαδρομή ήταν λίγο απαιτητική, είχε πολύ ζέστη, αλλά όλα πήγαν καλά. Αλήθεια είναι ότι ήθελα να τρέξω γρηγορότερα αλλά η ζέστη δεν μου επέτρεψε, ξόδευα πολύ ενέργεια στις ανηφόρες με τον ήλιο και έτσι αποφάσισα να το πάω συντηρητικά», είπε η Στεφανία Λεοντιάδου.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved