Προθεσμία αγροτών στην κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα

LIKE US ON FACEBOOK

Προθεσμία αγροτών στην κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου αυτή να ορίσει συνάντηση μαζί τους. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη διάρκεια της συνέλευσής τους το μεσημέρι της Κυριακής.

Ειδικότερα, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αποφάσισαν να δώσουν ένα «τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να οριστεί το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Τη συγκεκριμένη απόφαση έλαβαν οι αγρότες κατά τη σημερινή τους σύσκεψη, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν ότι είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Κατά την ίδια σύσκεψη αποφάσισαν να «κόψουν» την Ελλάδα στα δύο, διακόπτοντας την κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν ορίσει μία διμερή συνάντηση μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο «καθόδου» στην Αθήνα, εφόσον η απάντηση της κυβέρνησης είναι αρνητική.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, οι ίδιοι προχώρησαν σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, ενώ την Κυριακή οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αργολίδας προχώρησαν στον αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Διαβάστε ακόμη:

Αποχωρούν οι αγρότες από τα Τέμπη | Αποκαθίσταται η κυκλοφορία

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved