Προσοχή! H COSMOTE προειδοποιεί για τηλεφωνική απάτη

LIKE US ON FACEBOOK

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Για απάτη συνδρομητών της COSMOTE προειδοποιεί η εταιρία και πρέπει να δώσεις προσοχή.

Ακόμη μια απάτη συνδρομητών της COSMOTE που πρέπει να δώσουμε προσοχή και να μην πέσουμε θύμα, δίνοντας τα στοιχεία μας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η εταιρία άγνωστοι προσποιούνται ότι εργάζονται στον ΟΤΕ, καλούν πελάτες COSMOTE με πρόφαση τον έλεγχο του router και ζητούν προσωπικά στοιχεία αλλά και κωδικούς πρόσβασης.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η εταιρία  COSMOTE σε καμία περίπτωση δεν ζητάει, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες της, τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες, καθώς και την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού.

Αν θεωρείς πως πως έχεις πέσει θύμα να επικοινωνήσεις άμεσα με το 13888.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της COSMOTE:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών COSMOTE, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail των πελατών μας, ζητούν τα προσωπικά τους στοιχεία (πχ., ΑΦΜ) και τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ζητούν από τους συνδρομητές μας την εγκατάσταση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στους υπολογιστές τους (π.χ., λογισμικό TeamViewer). Συμβουλεύουμε τους συνδρομητές μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η COSMOTE σε καμία περίπτωση δεν ζητάει, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες της, τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες, καθώς και την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού.

Αν θεωρείτε ότι έχετε πέσει θύμα σχετικής απόπειρας εξαπάτησης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας, στο 13888.

Για τον Όμιλο ΟΤΕ, η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών των πελατών αποτελεί κύριο μέλημα και προτεραιότητα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της έναντι όλων όσοι χρησιμοποιούν το όνομά της και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους καταναλωτές, για κακόβουλες και παράνομες πράξεις».

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ,…

Gepostet von COSMOTE am Donnerstag, 21. März 2019

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή απάτη: Αν δεν θες να σου αδειάσουν τον λογαριασμό, μην ανοίξεις αυτό το μήνυμα (Photo)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved